Esittely

Aloitin tämän blogin aikoinaan pintakäsittelijän töilleni. Nyt se toimii myös sisustajan töilleni. Tulen jakamaan tänne töitäni koulusta, työmailta, kotoa ja muista kohteista. Välillä jaan tänne myös muita töitäni esim. maalauksiani ja piirroksiani.

Itsestänikin voisin kertoa 


Synnyin Lieksassa, Pohjois-Karjalassa ja monen mutkan kautta päädyin nykyiseen kaupunkiini; Helsinkiin. Asenne on sisukas; periksi ei anneta tiukanpaikan tullen, eikä laiskuudelle varaa ole.

Valmistuin merkonomiksi vuonna 2009 ja 3-vuoden työkokemuksen jälkeen päätin vaihtaa kokonaan alaa. Aikuiskoulutusopinnot pääsin aloittamaan Amiedussa Helsingissä tammikussa 2014. Koulun ohella teen töitä minkä pystyn, mutta koulunkäynti on kuitenkin etusijalla.

Elokuussa 2015 aloitin sisustajan iltaopinnot Stadin Aikuisopistossa Myllypurossa. Päiväsaikaan teen töitä, milloin missäkin ja mitä on tarjolla. Työn ja koulun välillä käyn lenkkeilemässä kahden welsh corgi cardigan -koiran kanssa ja säännöllisen epäsäännöllisesti salilla.

Koen vihdoinkin löytäneeni oman alani! Tähän työhön ei pysty kyllästymään, koska työ, työnkuva sekä kohteet vaihtuvat kokoajan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti